Welcome to People Life!

Чотири проєкти з Бучі отримають до 60 тис грн на оздоровлення громади

Чотири проєкти з Бучі отримають до 60 тис грн на оздоровлення громади

В Бучі підбили підсумки конкурсу грантів, завдяки яким чотири проєкти з Бучі отримають до 60 000 гривень на оздоровлення громади

Об этом сообщает Проект

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Сталося це в межах проєкту "Лідерство у створенні здорової громади" проводила ініціативна група "Здорова громада", за підтримки громадської організації "Агенція Змін "Перспектива".

Загалом на конкурс подалися 14 проєктів. Проте гроші на їхнє втілення отримають лише четверо з них. Це проєкти:

  • "Молодість у серці": він навчить жителів громади фізкультурним вправам, які можна роботи і вдома, і на свіжому повітрі, а втілить його школа танців Кристал Буча та Молодіжна рада Бучанської МТГ.
  • "Рух — це життя": команда медиків з Бучанський центр первинної медико-санітарної допомоги розробить маршрут "Активна ходьба в громаді", також цей маршрут облаштують спеціальними стендами, щоб прогулюючись ним бучанці дізнавалися більше про здоровий спосіб життя.
  • "Моє здоров’я — моя відповідальність" стимулюватиме мешканців активно рухатися (через ігри чи заняття оздоровчим спортом), і втілить цей проект у життя громадська організація Свідома Бучанська Громада.
  • Йога-простір "НезламнаЯ": цей проект запропонувало ОСББ ЖК "Річ Таун", яке буде організовувати активне дозвілля на свіжому повітрі (оздоровча гімнастика, йога, стретчинг, лікувальна фізкультура, кінезотерапія (лікування рухом), ранкова гімнастика та заняття танцями).

Нагадаємо, що з бюджету Бучанської ОТГ виділять 20 млн на підтримку сімей загиблих воїнів.

Источник: Слон РУ




Экспертно

Поиск

Теги