Welcome to People Life!

На трасі поблизу Бородянки водій вантажівки створив аварійну ситуацію

На трасі поблизу Бородянки водій вантажівки створив аварійну ситуацію

Учора, 2 лютого, водій вантажівки, що створив аварійну ситуацію на 58 км автодороги Київ-Ковель, отримав від патрульних адмінматеріал

Об этом сообщает Проект

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що на 58 км автодороги Київ-Ковель до екіпажу патрульних звернувся водій вантажного авто Daf XF 103. Чоловік повідомив, що неподалік села Поташня водій вантажівки Daf FTCF 85 створив аварійну ситуацію на дорозі та поїхав далі.

На 51 км автодороги Київ-Ковель патрульні зупинили вантажівку, про яку йшлося у зверненні. За кермом перебував 48-річний водій.

Під час спілкування з керманичами обох транспортних засобів інспектори встановили деталі цієї пригоди. Водій-порушник не переконався, що зустрічна смуга вільна від інших транспортних засобів на достатню для обгону відстань, та почав здійснювати обгін.

Однак, на зустрічній смузі був транспортний засіб. Через це заявнику довелось різко загальмувати та змінити напрям руху, щоб уникнути зіткнення.

Тож поліцейські склали на водія-порушника протокол за ч. 5 ст. 122 (Порушення ПДР, що спричинили створення аварійної ситуації) КУпАП, а також вилучили у нього посвідчення водія.

Нагадаємо, що цими вихідними на Київщину завітав президент благодійної організації "Карітас Європи" Міхаель Ландау.

Источник: Криминал РУ




Экспертно

Поиск

Теги